Ευχαριστίες Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου για Αρμακιανό

Γονική Κατηγορία: Αξιοθέατα Σπήλαιο Αμαρκιανό Εμφανίσεις: 136252

Φίλες και φίλοι του σπηλαίου του Αρμακιανού, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής θέλω να ευχαριστήσω όσους έχουν βοηθήσει οικονομικά την προσπάθειά μας καθώς και αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν, τους αναμένουμε. Μέχρι σήμερα 21/2/2019, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 385€ από τους παρακάτω φίλους και πατριώτες. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Αγγελόπουλος Σπύρος Αγία Κυριακή
Αγγελόπουλος Νίκος Αγία Κυριακή
Αγγελόπουλος Ανδρέας Αγία Κυριακή
Αδαμόπουλος Ανέστης Αγία Κυριακή
Αδαμόπουλος Δημοσθένης Αγία Κυριακή
Ηλιόπουλος Θεόδωρος Δίβρη
Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης Αγία Κυριακή
Κοσμόπουλος Γεώργιος Ολυμπία
Λαζαράκης Βασίλης Πανόπουλο
Μπακάλης Βαγγέλης Αντρώνι
Παπαντωνόπουλος Κώστας Αντρώνι
Ροδοπούλου Πολίτα Σπαρτουλιά Αμερική
Σπηλιόπουλος Ιωάννης Αγία Κυριακή
Ψυχομανής Βασίλης Τήνος

Σχόλια στο facebook: 

Σωτήρης ΣωτηρόπουλοςΦίλοι μου σας θαυμάζω για την πρωτοβουλία σας. Πλην, οπως έχω ξαναπεί είναι μια ηρωική προσπάθεια, χωρις αντίκρυσμα. Ανάλογη προσπάθειά στο παρελθον από μας είχε άδοξο τέλος (πριν δεκαετίες).. Άλλωστε δεν ξεκίνησε καλά, λόγω κάποιων υπερφίαλων ανακοινώσεων (για ...αρχαιολογικό χώρο κλπ ηχηρά και σχετικη παραπληροφόρηση από άσχετους και δεν εννοώ τον κ. ΚΠ), ενω έχει εξερευνηθεί από την διάσημη σπηλαιολόγο Αννα Πετροχείλου (που στην αρχή απεκρύβη) και στη συνέχει από τον "Ολωνό".... Πάντως συνεχιστε με ενθουσιασμό και όχι με συγκέντρωση χρημάτων (γενικα και αόριστα, γιαυτό και το φτωχό 385 Ευρώ) αλλα με γενναιες προσωπικές θυσίες γιατί η εποχή των "παχειών αγελάδων" πέρασε ανεπιστρεπτι... Ούτε να περιμένετε αρωγή από Δήμο κλπ. Αυτοί περί άλλα τυρβάζουν και μεριμνούν... Συγνώμη, για την δικη μου παρέμβαση.
Kostas Papantonopoulos Αγαπητοί φίλοι, θέλω και εγώ να ευχαριστήσω όσους μέχρι τώρα συμμετέχουν και σε όσους ακόμη θα μας ακολουθήσουν σε αυτό το όμορφο αλλά πρωτόγνωρο εγχείρημα. 
«Σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός...» και όπως λέει ο Καβάφης: «Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις αλλά στον νου σου νάχεις την Ιθάκη. Εκεί είν' ο προορισμός σου αλλά μη βιάζεις το ταξίδι…».
Έτσι και μείς εδώ…, δεν είπαμε ποτέ ότι θα κάνουμε θαύματα. Ένα πετραδάκι θέλουμε να βάλουμε, να κάνουμε ένα βήμα με την πεποίθηση να έλθουν κι’ άλλοι και οι επόμενοι και κάποτε να βγούμε στην Ιθάκη.
Η πρωτοβουλία μας δεν είναι ούτε ηρωική αλλά ούτε χωρίς αντίκρισμα που ίσως κάποιοι καλόπιστα υπαινίσσονται. Δεν είναι αυτοσκοπός η συγκέντρωση μεγάλου ποσού, άλλωστε οι εποχές οικονομικά, είναι εξαιρετικά πολύ δύσκολες για όλους μας. 
Αποζητούμε μόνο το ενδιαφέρον σας με τη συμμέτοχή σας έστω και με ένα ευρώ, έναν καφέ, ένα σάντουιτς ή μια καλή κουβέντα.
Χαίρομαι που βλέπω εξαίρετους συμπατριώτες μου, μέσω της ομάδας «φίλοι Σπηλαίου Αρμακιανού» με τις ίδιες ανησυχίες που (όπως έχω ξαναπεί) μαζί θα φυτέψουμε τους σπόρους που κάποτε θα μεγαλώσουν θα γίνουν δένδρα και θα βγάλουν κι’ άλλους σπόρους που θα τους πάρει ο άνεμος …!
Σωτήρης Σωτηρόπουλος Προφανώς, το ανωτέρω συναισθηματικο κείμενο είναι απάντηση σε δικό μου σχολιο στην Ανακοίνωση του κ. Π. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ... Ευχομαι καλο δρομο στο ταξιδι σας (άλλωστε επαίνεσα την πρωτοβουλία σας)... Το νόημα της δικής μου παρέμβασης άλλο ήταν και αφού δεν έγινα κατανοητός, καλή καρδιά....
Εκτύπωση