ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΑΡΜΑΚΙΑΝΟΣ»

Γονική Κατηγορία: Αξιοθέατα Σπήλαιο Αμαρκιανό Εμφανίσεις: 140636
Η Συντονιστική Επιτροπή που συγκροτήθηκε με αρμοδιότητα τον καθαρισμό, την εξερεύνηση και γενικότερα την ανάδειξη του Σπηλαίου Αρμακιανός, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ τα νέα μέλη της ομάδας και όλοι μαζί,
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ
να επιδοθούμε σε μια ενιαία προσπάθεια προσφοράς, ενισχύοντας συγχρόνως, ακόμα πιο πολύ το βαθύ δεσμό μας με την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Για την ιστορία, αλλά και τους νέους φίλους της ομάδας, η πρωτοβουλία για τον καθαρισμό, την εξερεύνηση και γενικά την ανάδειξη του Σπηλαίου Αρμακιανού, ήταν το αποτέλεσμα συλλογικής ιδέας και απόφασης, μιας ολιγάριθμης ομάδας συμπατριωτών από διαφορετικά χωριά της Ορεινής Ηλείας. 
Την υλοποίησή της ανέλαβε μια τετραμελή Συντονιστική Επιτροπή, η οποία, κατά τη διάρκεια των εργασιών της θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση, με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους - πατριώτες, για να τους ενημερώνει αλλά και να τους συμβουλεύεται, με στόχο την επίτευξη του ανωτέρου σκοπού.
Πιστεύουμε και προσδοκούμε, ότι, κανείς δεν θα μείνει αμέτοχος σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Με εκτίμηση, 
Κώστας Παπαντωνόπουλος
ΥΓ: Για την ενημέρωσή σας μπορείτε να απευθύνεστε, 
στον Θοδωρή Ηλιόπουλο, από τη Λαμπεία τηλ. 6934641940, στον Ανέστη Αδαμόπουλο, από την Αγία Κυριακή τηλ. 6938284636, στον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, από την Αγία Κυριακή τηλ. 6972219864, στον Κώστα Παπαντωνόπουλο τηλ. 6977223610, από το Αντρώνι.
Επίσης, εάν κάποιος φίλος ή συμπατριώτης, επιθυμεί να συμμετάσχει στην συντονιστική επιτροπή, μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο από τα παραπάνω άτομα ή να γράψει στην ομάδα εδώ: https://www.facebook.com/groups/389409798471843/
Εκτύπωση