«…είμαι ακόμα χρήσιμος για την Ελλάδα!»

Γονική Κατηγορία: Διάφορα Μας ενδιαφέρει; Εμφανίσεις: 123172

Όταν πριν ένα μήνα περίπου οι Ρουβίκωνες είχαν ξεφτιλίσει τον γιατρό που ζήτησε φακελάκι από καρκινοπαθή, είχα βγει στα κοινωνικά δίκτυα με πολύ σκληρά λόγια όπως, «θα βγω στο βουνό» και άλλα πολλά που θα τα παραθέσω στο τέλος της ανάρτησης.

Έτσι κάνανε και οι προεπαναστατικοί κλέφτες (μέρες της επετείου του 21) και οι Κατσαμπάσηδες τύπου Σισίνη που λυμαίνονταν και ρουφάγανε αίμα από τους φτωχούς ραγιάδες, τους έλεγαν τρομοκράτες.

Κάποιοι φίλοι τότε μου σύστησαν ότι αυτά τα θέματα δεν λύνονται ούτε με Ρουβίκωνες ούτε με αφορισμούς ούτε με αυτοδικίες και ίσως να έχουν δίκιο αλλά όπως θα δείτε παρακάτω το ποτήρι κοντεύει να ξεχειλίσει.

Στα μέσα του περασμένου Γενάρη ήλθε στο μαγαζί μου ένας πελάτης που ως τότε δεν είχαμε πολλά - πολλά.

Είχε μάθει για την κατάσταση της υγείας μου και με ρώτησε αν πονάω. Του είπα πονάω αλλά το παλεύω.

-Εγώ να δεις πόνο που έχω τώρα, μου απαντάει.

-Θα πεθάνω με αυτόν τον πόνο, αφού δεν έχω λεφτά.

-Γιατί το λες αυτό, πήγες σε δημόσια νοσοκομεία;

Έβαλε τα γέλια.

-Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό, τρεις φορές στο Λαϊκό και στον Ευαγγελισμό.

Σε δύο έκατσα κάμποσες βδομάδες δεν με εγχειρίζανε, ήθελαν φακελάκι και έφυγα με το πρόβλημά μου.

-Μπορείς να μου γράψεις όλο το ιστορικό να λύσω άμεσα το πρόβλημα σου;

Πράγματι την ίδια μέρα μου έγραψε ένα πολύ αληθινό κείμενο και το ίδιο βράδυ μου το έστειλε.

Απολαύστε το αυτούσιο όπως το έστειλε:

Καλημερα

Ονομαζομαι Αλκιβιαδης Σ.

Πριν ενα χρονο μου δημιουργηθηκε   μια βουβωνοκηλη απο την αριστερη πλευρα μου, πηγα με πολυ πονο στα επειγοντα στο Λαικο και μου βρηκαν οτι εχω βουβωνοκηλη,

και προσπαθουσαν να μου την βαλουν μεσα και εγω σπαραζα απο πονο.και μου λενε δεν βλεπω να εχει περισφιξει, αρα δεν ειναι επειγον, παρε τηλεφωνο στα εξωτερικα ιατρια και κλεισε ραντεβου,

ποναω τωρα, μου λεει δεν γινετε τωρα, παρε τηλεφωνο πηγαινετε, και εφυγα.

Tην αλλη μερα πηρα τηλεφωνο και κλεινω ραντεβου για παω να δω τον γιατρο μετα απο 3 μερες, και παω.

Mε βλεπει ο γιατρος και μου λεει εχεις μεγαλη κηλη και πρεπει να κανεις εγχειρηση, χαρικα για αυτο που ακουσα ,και του λεω ποτε ?

Αααααα μου λεει στο μελλον , και του λεω ποσο καιρο θα παρει ?

Εεεεε δεν ξερω 6 μηνες ενα χρονο .

Τιιιιιιι του λεω εγω ποναω υποφερω. μου λεει δεν γινετε τωρα πηγαίνετε αγρια και εφυγα.   Περημενω   περνουν 3 μηνες με πολυ πονο και αγωνια το τι θα γινει

και ξανα παω στο επειγοντα στο Λαικο και παλι τα ιδια μου ειπαν

και φυγω να ποναω δεν μπορω να περπατισω πολες φορες εκλεγα απο τον πονο .

Καποιος μου ειπε γιατι δεν πας σε αλλο νοσοκομειο.

Kαι παω στα επειγοντα στον Eυαγγελισμο.

Με εξεταζουν και βλεπουν την κηλη και μου κανουν εισαγωγη στο νοσοκομειο αλλα δεν ειχαν κρεβατια   και με εβαλαν σε φοριο στο διαδρομο, αλλα δεν με πηραζε αυτο, ενγχειρηση   ηθελα, ποσο 30 λεπτα μια ωρα θα παρει.

Και ο πονος, πονος, μου επαιρναν πρωι μεσημερι βραδυ αιμα μετα απο 3 μερες μου βρηκα δωματιο και κρεβατι.

Και λεω ευχαριστω θεε μου που τελειωνουν τα προβληματα μου.

Αμ δεν , ερχωντουσαν οι γιατροι καθε μερα στον θαλαμο για να ελεξουν τους ασθενης και ερχοντουσαν σε μενα και μου ελεγαν εσυ   πρεπει να κανεις ενγχειρηση .

ποτε γιατρε?

Τωρα εΧουμε ποΛλα επειγοντα.

Και με κρατισαν εκει ετσι για 20 μερες μου επαιρναν καθε μερα πρωι μεσημερι βραδυ αιμα , στο σημειο να χανει η καρδια μου τους ρυθμους της και η πιεση μου ειχε φτασει 19,3 με 11,5

και καποιος ασθενης μου λεει θελουν φακελακι.

Του λεω δεν εχω λεφτα, εγω κοιμαμαι σε μια αποθηκη στο πατωμα σε ενα στρωμα .

Ειδα την κοροιδια που μου επαιξαν και τους ζητησα να φυγω και ας ποναγα .

Μετα απο μερικες μερες ξανα παω στο Λαικο και μου ειπαν παλι τα ιδια ,οπως λεει ο λαος μας τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.

Και εχω απελπιστει και η κηλη χειροτερευει ουτε παπουτσια να βαλω δεν μπορω να κατσω στην καρεκλα τωρα βγενει εξω σαν μια μπουνια σε μεγεθος η κηλη κατεβενει εσωτερικα και μου μεγαλωνη τον αριστερο μου ορχει και γινετε σαν   πορτοκαλι και βονγκαω απο τον πονο κανω εμετο πονο σε ολο το κυλιακο μου πλεγμα.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω για αυτο ηρθα σε εσας.

ειμαι ακομα χρήσιμος για την Ελλαδα

Σας ευχαριστω

Αλκιβιαδης Σ.

Δεν έχασα χρόνο την Δευτέρα κιόλας, εκτύπωσα μερικά αντίγραφα και τον προσκάλεσα να τα παραλάβει. Όταν ήλθε του είπα αν είμαι καλά την Τρίτη θα είμαι το πρωί στο Υπουργείο Υγείας για να καταθέσουμε μαζί την καταγγελία. Μάλιστα του τόνισα ότι είμαι αισιόδοξος ότι θα ενδιαφερθούν οι υπουργοί για την περίπτωσή σου.

Λυπάμαι αλλά πίστευα, ότι οι «αριστεροί» φίλοι μου δεν θα με πρόδιδαν. Τα ακούτε ωρέ παλικάρια, εσείς οι επιστημονικοί σύμβουλοι στα υπουργεία και στο Μαξίμου. Μαζί παλεύαμε για μια καλύτερη Ελλάδα και μαζί τρέχαμε να επιβιώσουμε από τα χημικά του Παπουτσή. Θα ήμουν ο μόνος... που βρισκόταν συνεχώς εκεί και ίσως ορισμένοι καθηγητές σας. Δώστε τα συχαρίκια μου στον Τσίπρα και διατίθεμαι να του υποδείξω πώς να αξιολογεί τους υπουργούς του.

Πράγματι το επόμενο πρωί πήγα στο Υγείας, ήλθε και ο καταγγέλλων ύστερα από λίγη ώρα και μαζί πήγαμε πρώτα στο γραφείο του Υπουργού Ξανθού και ύστερα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Πολάκη.

Σας παραθέτω φωτογραφίες με τους αριθμούς πρωτοκόλλου.

Πέρασαν βδομάδες, μήνας, δυο μήνες από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, 10:01 μ.μ μου έστειλε ένα μήνυμα ο φίλος μου ο ασθενής ότι την ίδια μέρα έκανε εγχείρηση στο νοσοκομείο Γενηματά:

Του απαντάω: Πως έγινε αυτό; Τώρα…;

-Ναι, Βγαίνω αύριο, Θα στα πω από κοντά.

Περαστικά σου εύχομαι, σιδερένιος, απαντάω.

-Μου έδωσες μεγάλη Χαρά που όλα πήγαν καλά, (και κλείνω).

Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα τους δικούς μου και χαιρόμουν τόσο για την ευαισθησία των υπουργών, ότι δηλαδή ξέχωρα από τους γιατρούς ενδιαφέρθηκαν έστω και αργά για τον φουκαρά συμπολίτη μου.

Την Κυριακή 3:56 μ.μ. στις 17 του Μάρτη μου στέλνε νέο μήνυμα:

- ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

-Τι; Γιατί; Ανησυχώ…!

-Πονάω, έχει κοκκινήσει η κοιλιά και οι όρχεις μου έχουν πρηστεί 4 φορές το μέγεθος τους.

-Ωχ! Λυπάμαι! Γιατί, τι λένε οι γιατροί;

- Το πέος μου έχει μαυρίσει, έχει πρηστεί, τρύπα δεν βλέπω για να ουρήσω. Γιατροί δεν υπάρχουν. Θα έρθουν αύριο.

-Έτσι κάνουν τα Σ/Κ.

-Ποιος σε έβαλε μέσα;

-Ήρθα στα επείγοντα από μεγάλο πόνο.

Εδώ μου έπεσε η κοτρόνα στο κεφάλι, πήγα να πάθω εγκεφαλικό με τους αλήτες υπουργούς που τους υποστήριζα κιόλας. Τα λέω με επίγνωση και τους αποκαλώ και δολοφόνους.

Απαντάω στο φίλο μου σκληρά, έτσι:

-Γαμώ τη φάρα τους θα δεις τι θα κάνω!

- Θέλεις φωτογραφίες?

-Ναι, στείλε μου (απαντάω).

Μού έστειλε και βίντεο.

Μόλυνση βλέπω του απαντάω αλλά μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!

Τι να δω; Ότι και να πω είναι λίγα.

Πάει είπα μέσα μου τον φάγανε τον άνθρωπο.

Θα θυμούνται όσοι έζησαν σε χωριά τα χοιρινά όταν τα μουνούχιζαν (ευνούχιζαν), οι ραφές τους ήταν δέκα φορές καλύτερες από αυτά τα ράμματα που έκαναν εδώ οι ανεύθυνοι γιατροί.

-Ενόχλησε τους τώρα (τον παρακινώ)!

-Κάποιος μικρός…, δεν είναι εκεί;

-Φώναξε χάλασε τον κόσμο του λέω. Να στείλω κανάλια;

-Έχεις και χιούμορ μέσα στα τόσα χάλια σου (του απαντάω).

Επικοινώνησα πάλι αρκετές φορές και όταν σιγουρεύτηκα ότι πάει καλά του έγραψα, ότι, αφού την γλίτωσες τώρα από τα αρπαχτικά, δεν θα ψοφήσεις ποτέ!

Άφησα εδώ μόνο το μικρό του όνομα, Αλκιβιάδης Σ. αλλά τα στοιχεία του είναι στην διάθεση οποιασδήποτε εισαγγελικής αρχής και ο ίδιος είναι πρόθυμος να καταθέσει την περιπέτειά του.

Ο Αλκιβιάδης Σ. είναι ένας πολύ ευγενής άνθρωπος και όχι του πεταματού, είναι ένας πολυτάλαντος τύπος, παίζει μπουζούκι και έχει εφεύρει σπουδαίες ευρεσιτεχνίες και εφαρμογές που ίσως κάποια στιγμή μου επιτρέψει να σας παρουσιάσω. Είναι όπως λέει και βάλαμε και σαν τίτλο, "...ακόμη χρήσιμος για την Ελλάδα".

Κώστας Παπαντωνόπουλος Μάρτης 2019

«Ντου» του Ρουβίκωνα σε γιατρό που έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθή! Χαστούκια και… γης μαδιάμ στο ιατρείο! Δείτε  το βίντεο Ρουβίκωνα και του ασθενή

27 Φεβρουαρίου στις 1:40 π.μ.
 Θα βγω στο βουνό!
Σε όσους τους έχει κτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος αλλά και οι οικείοι τους γνωρίζουν, ότι με την αναγγελία... γίνεται σεισμός δέκα ρίχτερ σε όλη την οικογένεια. 
Στη συνέχεια που θα πάνε στο χειρούργο και θα τους ζητήσει για τον ετοιμοθάνατο και δυο τρεις χιλιάδες ευρώ, εκεί τους αποτελειώνουν.
Ποιος θα μας σώσει από τα αρπαχτικά; 
Η Κυβέρνηση, που δεν τολμάει να τους αγγίξει διότι με έναν δυο μήνες απεργία θα την ρίξουν
Η δικαιοσύνη, άκουσον-άκουσον τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση 20.000 ευρώ. Καλά δεν υπάρχει ντροπή; Ο τύπος, αυτά τα λεφτά και παραπάνω τα βγάζει σε μία μέρα. 
Μόνον ομάδες πολιτών μπορούν να διορθώσουν αυτή την κατάντια και μάλιστα θα πρότεινα να πηγαίνουν χωρίς να κρύβονται για να γίνουν και λαϊκοί ήρωες. 
Ακόμη καλύτερα θα ήταν και θα το προτείνω στον Σύλλογο Καρκινοπαθών να ξεπεταχτούν και από κει τέτοιες ομάδες να βάλουν στην θέση τους αυτά τα αρπαχτικά.
Δείτε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://www.liveleak.com/view?t=992ai_1551212870
Kostas Papantonopoulos Alkis Sakou Είσαι παθόν και ξέρει η σκούφια σου τι θα πει φακελάκι.
Θα επανέλθω σύντομα και με το δικό σου θέμα, σχετικά με τα αρπαχτικά του Ευαγγελισμού και την αδιαφορία των υπουργών!
 
Σωτήρης Σωτηρόπουλος Ήρεμα, τα θέματα αυτά, οσό κι αν πονούν δεν λύνονται ούτε με Ρουβικωνες ούτε με Γιαννακους ούτε με αφορισμούς...
Σας τα λέει αυτά ένας γιατρός που αφιέρωσε όλη τη ζωή του για να "χτυπηθεί" το φακελάκι και η αναλγησία κάποιων γιατρων... Πλην δεν τα κατάφερε...
Υπάρχουν χιλιάδες γιατροί που σώζουν ζωές και είναι πιστοί στον όρκο τους και πολλοί που μολυνουν λειτούργημα και ανθρωπιά....
Ξέρω γιατρό που τον έπιασαν με 50 ευρώ "φακελάκι" και έφαγε 5 χρόνια στέρηση επαγγέλματος χωρίς έλεος τη φετινή χρονιά.
Όταν τα ΜΜΕ μεταδίδουν επί ώρες την διαφήμιση του κάθε ηλίθιου Ρουβίκωνα και όταν εμείς κάνουμε το ίδιο το πρόβλημα παραμένει και θεριευει!!...
Όσο για τα συστημικά κόμματα, αυτά έφαγαν τους ίδιους τους Υπουργούς τους (Αυγερινό, Δοξιάδη) που ήθελαν να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του...
Βέβαια, όσοι έχουν υποστεί το μαρτύριο έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται, αλλά με άλλους τρόπους....
Kostas Papantonopoulos Ήμουν νιός και γέρασα και στο διάβα μου είδα και ‘γω πολλές προσπάθειες από αξιόλογους ανθρώπους για να χτυπηθεί αυτό το κακό αλλά το αποτέλεσμα, ένα μεγάλο μηδενικό.
Περιορίστηκε κάπως όταν η 17 Νοέμβρη χτύπησε τον ιδιοκτήτη του "ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" Καψαλακη όταν τότε αυτοί καρπώνονταν 60.000 δραχμές την αξονική. Αμέσως μετά η τιμή έπεσε στις 20.000 περίπου.
Μετά την σύλληψη των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης άρχισε πάλι το πανηγύρι, το μεγάλο "πάρτι" με αποκορύφωμα τις μέρες μας.
Πήγα ο ίδιος (πριν ένα μήνα), ενυπόγραφη καταγγελία ασθενούς στους δύο υπουργούς υγείας και ακόμη καμία αντίδραση ώστε τουλάχιστον να εγχειρισθεί και να σωθεί ο άνθρωπος.
Επιθυμώ και εγώ η δημοκρατίας μας, το συντεταγμένο κράτος, κυβέρνηση και δικαιοσύνη να λύσουν το θέμα με το «φακελάκι» που κηλιδώνει και τους τίμιους γιατρούς. 
Εξήγησα πιο πάνω γιατί σαράντα και βάλε χρόνια οι κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να διώξουν αυτήν την κατάρα ούτε θα μπορέσουν στο μέλλον και εδώ θα είμαστε. Ίσως να αναγκαστούν να το λύσουν μόνον εάν αυξηθεί επικίνδυνα η αυτοδικία.
Ως τότε, αλίμονο από τον φτωχό καρκινοπαθή που είτε θα του πάρουν το σπίτι για να σωθεί ή θα πεθάνει στην ψάθα και εμείς θα φιλοσοφούμε.
Σωτήρης Σωτηρόπουλος Kostas Papantonopoulos Να κάνω μια μικρή διόρθωση.
Η 17 Νοέμβρη δεν χτύπησε τον Αποστολόπουλο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ για τους αξονικούς, αλλά τον Καψαλακη του ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ....
Είναι όμως, εντελώς διαφορετική η αλήθεια και την ξέρω από πρώτο χέρι γιατί ήμουν από τους μάρτυρες της υπόθεσης δίπλα στον τραυματία από τις σφαίρες της 17 Ν Ζαχαρία Καψαλακη που επλήγη από τους τότε ενόπλους "Ρουβικωνες", οχι μόνο άδικα αλλά έγιναν αιτία να εκμεταλλευτούν οι άλλοι με τους αξονικούς τομογράφους εις βάρος του λαού.
Τότε ο πρωτοπόρος Καψαλακης που πρωτοεφερε στην Ελλάδα τους αξονικούς (τα Νοσοκομεία δεν είχαν τότε) έγινε κόκκινο πανί από τα άλλα πιράνχας της Υγείας(ιατρικά κέντρα κλπ) λυσαξσν εναντίον του για να πάρουν αυτοί τη "δουλειά" και τα κατάφεραν με την βοήθεια της 17Ν (θελημενα ή αθέλητα, ξέρω τι λέω) και τα κατάφεραν και οι βαλίτσες με τα 5χιλιαρα πήγαιναν κι έρχονταν στους πρόθυμους επίορκους γιατρούς!!...
Και ένα τελευταίο ο Ζ. Καψαλακης ήταν Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας κατά των Πυρηνικών και κατά των Βάσεων του θανάτου με σημαντική ειρηνιστικη δράση....
Κατά λοιπά, αυτά ξέρω αυτά λέω και κατανοώ την οργή και τον πόνο των συνανθρώπων μου....
Εκτύπωση