Ο δικός μας, Ηλίας Τουτούνης σύμβουλος πολιτισμού στο Δήμο Ήλιδας

Γονική Κατηγορία: Ελλάδα Σύντομα Νέα Εμφανίσεις: 73712

Χθες, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 που επικοινωνήσαμε με τον αγαπητό φίλο Ηλία Τουτούνη, μας πληροφόρησε ότι το ίδιο πρωί, συμφώνησε με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να αναλάβει καθήκοντα άμισθου συμβούλου στο δήμο και να δραστηριοποιηθεί στους εξής τομείς:
α. Την υποστήριξη, προώθηση και ανάπτυξη της λαϊκής παράδοσης και της λαογραφίας στον Δήμο Ήλιδας.
β. Την υποστήριξη στον εμπλουτισμό των λαογραφικών μουσείων που διαθέτει ο Δήμος Ήλιδας.
γ. Τη συμμετοχή, την προώθηση και στην υποστήριξη σε δράσεις και διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Ήλιδας που αφορούν στη αναβάθμιση του ρόλου της λαϊκής παράδοσης και της ιστορίας του τόπου.
δ. Την προώθηση και συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας σε λαογραφικά γεγονότα με πανελλήνια, πανευρωπαϊκή και παγκόσμια προβολή.
Εμείς, ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στον αγαπητό μας φίλο Ηλία Τουτούνη και είμαστε βέβαιοι ότι εάν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, θα ανεβάσει στο μέγιστο επίπεδο τον πολιτισμό και ειδικότερα την λαϊκή παράδοση στο Δήμο Ήλιδας.
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ
Η έγκριτη εκπομπή «ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ» που διοργανώνει και παρουσιάζει ο μουσικολόγος Χρήστος Παν. Μυλωνάς, του δημοσίου καναλιού της Βουλής των Ελλήνων, στις 15 Απριλίου 2018, θα επισκεφθεί τον Δήμο Ήλιδος, για να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του εκπομπή με θέμα: «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ».
Η εκπομπή διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδος, με σκοπό να προβληθεί ο τόπος μας όπως αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, μνημεία, βυζαντινοί ναοί, χώροι με φυσικό κάλος, και τέλος η δημοτική μας παράδοση.
Υπεύθυνος διοργάνωσης του Δήμου Ήλιδας: Ηλίας Τουτούνης

Εκτύπωση