1981: Απόκριες στο Αντρώνι (Φωτογραφίες)

Γονική Κατηγορία: Πολυμέσα Φωτογραφίες Εμφανίσεις: 142726

Οι φωτογραφίες είναι της αφεντιά μου και δεν συμμετείχα στο όλο σκετς διότι πήγα την παραμονή και οι ρόλοι ήταν δοσμένοι. Αρκέστηκα μόνον στο γλέντι και στην αποτύπωση της εκδήλωσης που τώρα είναι και το πιο σημαντικό.

Δεν ενθυμούμε ποιο ήταν το έργο αλλά είχε από όλα μέσα, παπά, γαμπρό, νύφη, κουμπάρους, συμπεθέρια, γαϊδούρια και διάφορα άλλα ζωντανά.

Θεατές είχε πολλούς, μεγάλες και μικρές κυρίες, έφηβους και γιομάτο τσορομπίλια.

Τους μόνους που θυμάμαι ότι συμμετείχαν και ήταν ντυμένοι είναι, ο Βασίλης Παπαντώνης χωροφύλακας με την στολή του Λάμπη και νύφη, ο Αργύρης Κότσαλης (γιατρός) που είναι όλα τα λεφτά.

Στους θεατές ο Βασιλάκης Σίνος, ο Δημήτρης Ανάστος, ο μπάρμπα Νιόνιος Παπαντώνης, η Γεωργία Τσούλη-Καννελακοπούλου, ο Παναγιώτης Καννελακόπουλος του Λάκη, η Γιαννούλα Πανούτσου (Μεγακλή), η Νία Καννελακοπούλου-Πανούτσου του Καληγάρη, ο μπάρμπα Αργύρης Παναγόπουλος, μπάρμπα Αργύρης Αβραμόπουλος, ο μπάρμπα Βασίλης Ζήρος, ο Κουζούλης, Η Θοδώρα Ζήρου του Τασάνη, η Βώκο και η Πίτσα Σίνου του Λύσανδρου, η Θανάσω του Μιχάλη Κόσταλη (κόρη του Κατασαφού), η Βιτόρια, ο Λάμπης Μπίκος ο αγροφύλακας με τη στολή του, η Δημήτρω Λιάπη (του Κατσαφού), Βασίλω Κότσαλη του Λεωνίδα (τσούπα του Κουφόγιαννη), η Ελένη Σίνου του Μπουλουγούρη, η Τασία Σίνου του Σωκράτη, η Γιαννούλα του Μεγακλή (τσούπα του Μπουγά). Η Μαρία Κότσαλη του Γαλάνη, ο Δήμος του Καραμαλή, Ο Γιάννης του Νάστου έφηβος, ο Ανδρέας του Γαλάνη και πολλοί άλλοι που αδυνατώ να αναγνωρίσω.

Εκτύπωση