Αργύρης Κανελλακόπουλος 1944-2022

Γονική Κατηγορία: Κοινωνικά Απόντες από το Αντρώνι Εμφανίσεις: 21381

Έφυγε από κοντά μας σήμερα Κυριακή 6.02.2022 ο Αργύρης Κανελλακόπουλος του +Λάκη (Καλιγάρη) και της +Μαρίας που γεννήθηκε πριν 78 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στο Αντρώνι.

Στην σύζυγό του Αντωνία, στα παιδιά του Ευθύμιο, Μαρία, Διονύση, Ελένη στα αδέλφια του Παναγιώτη, Αθανασία, Ελένη, Ευγενία και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

Ήταν γιος του Λάκη Κανελλακόπουλου - Καλιγάρη και της Μαρίας του Πιπέρη από το Κούμανι. Ο Αργύρης ήταν ένας καλοσυνάτος ευγενικός και εργατικός τύπος που μαζί με την συμβία του την Αντώνα, έκαναν καλή προκοπή και τακτοποίησαν τα παιδιά τους. Τον βλέπαμε πρωί και βράδυ που πηγαινορχόταν στην στάνη του. Ήταν καλός και ντροπαλός γείτονας που θα μας λείψει η φιγούρα του. Θα λείψει όμως και στα καταράχια του Ωλονού που δεν θα ξανά ακούσουν το γλυκοκελάηδισμα από τα τραγούδια και τα μοιρολόγια του Αργύρη. Είχαμε προσπαθήσει να τον καταγράψουμε αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί, ελπίζουμε κάποιος να τον έχει αποθανατίσει.

Καλό σου ταξίδι Αργύρη μου!

Τα άσχημα μαντάτα μας τα πρόλαβαν, μια συμπατριώτισσα φίλη της σελίδας και ο επίσης γνωστός φίλος Γιώργης Μαρκόπουλος από την Γιάρμενα.

Υγ. Όταν σκοτώθηκε με το τρακτέρ ο αείμνηστος Γιώργος του Μπουλουγούρη, όπως όλοι πήγε και ο Αργύρης στο σπίτι. Άρχισε το μοιρολόι ο Αργύρης και ο μακαρίτης ο μπάρμα Λύσανδρος δεν άντεξε και του λέει: «Σταμάτα Αργύρη μου θα με πεθάνεις…».

Εκτύπωση