Απόντες 2011

25.06.2011 Αγνή, σύζηγος Χρύσανθου Μπακάλη

14.04.2011, Μιλτιάδης Σκούτας του Γαλάνη

4.04. 2011  Γιώργος Συλάιδος (Τζακ) του Θεοδόση

14.02.2011 η Αθανασία Στεφανοπούλου του Κων/νου και της Αμαλίας

 

agni bakali tou xrysanthouΣήμερα Σάββατο 25.06.2011, έφυγε η Αγνή, σύζυγος του Χρύσανθου Μπακάλη (γιός του Λοχία-Τσελτή και της Βιτώριας) σε ηλικία 33 ετών και μάνα τριών ανήλικων τέκνων.

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στον Χρύσανθο, στους γονείς της και σε όλους τους συγγενείς της.

H κηδεία και ο τελευταίος αποχαιρετισμός της Αγνής, θα γίνει στις 16.00 της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Καισαριανής.

Υγ. Σεμνός, βουβός θρήνος ήταν το τελευταίο κατευόδιο στην Αγνή, από πλήθος κόσμου. Παραβρέθηκε σύσσωμη η νεολαία του Αντρωνίου και αρκετοί κάτοικοι από το χωριό, για να την συνοδευόσουν, σε κλίμα βαρύ, συννεφιασμένο σαν τον μολυβένιο Αττικό ουρανό, το απομεσήμερο της Δευτέρας.

Έφυγε σήμερα 22.06.2011 η Ασημίνα Λαμπαδά (Τσαντού) που γεννήθηκε πριν 97 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στο Αντρώνι.

Στα παιδιά της και σε όλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Έφυγε την προηγουμένη βδομάδα ο Γιάννης Πανούτσος του Νικολάου και της Μαριγώς (Μπαφιόλα). Η κηδεία του έγινε στο Αντρώνι.Στους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Όταν θα έχουμε περισσότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε.

melths skoutas

Έφυγε σήμερα Πέμπτη 14.04.2011, ο Μιλτιάδης Σκούτας του Γαλάνη που γεννήθηκε πριν 58 χρόνια στο Αντρώνι.

Ο Μέλτης μετανάστευσε μικρός από το χωριό μας για την Αθήνα και στη συνέχεια κατοικούσε κοντά στα αδέλφια του στη Βάρκιζα όπου διατηρούσε για πολλά χρόνια κατάστημα καφενείου. Λόγω της εργασίας του, δεν επισκεπτόταν ταχτικά το χωριό μας, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ύστερα και από την επιδείνωση της υγείας του, κατάφερε και έμεινε αρκετό διάστημα κοντά μας.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη μάνα του, τη θειά Γεωργία, που δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς ύστερα από τον χαμό τριών παιδιών της, του Αντώνη56 χρόνων το 2006, του Χρήστου 60 χρόνων το 2009 και τώρα του Μέλτη.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του θα γίνει αύριο στις 13.00 στην γενέτειρά του. Σε όλους τους συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

o meltis me thn gravata

 

giorgos sylaidos_augustos_06 074Έφυγε σήμερα Δευτέρα 4.04. 2011 ο Γιώργος Συλάιδος (Τζακ) του Θεοδόση που γεννήθηκε στο Αντρώνι πριν 77 χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρά του την Τετάρτη στις 14.00.

Στα παιδιά του Σάκη, Κώστα, Ρέα, στα αδέλφια του Ευροσύνη, Νικολό, Ντίνο, Μαρία και σε όλους τους συγγενείς του, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Με σεβασμό στη μνήμη του αγαπητού φίλου και καλού πατριώτη Γιώργη Συλάιδου σας παραθέτω πιο κάτω, ένα βίντεο με αποσπάσματα από φιλική συνάντηση που είχα μαζί του, στην πλατεία του χωριού, στις 13 Αύγουστο του 2009.

 

 

stefanopoulou athanasiaΈφυγε σήμερα Δευτέρα, 14.02.2011 η Αθανασία Στεφανοπούλου του Κων/νου και της Αμαλίας που γεννήθηκε το 1950 στο Αντρώνι. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη, 16.00 στον Άγιο Τρύφωνα Καματερού στην Αθήνα.

Στον σύζυγό της Δημήτρη Ανδρώνικο, στα παιδιά της, στα αδέλφια της και σε όλους τους συγγενείς της τα θερμά μας συλλυπητήρια.

stefanopoulou amalia

Στεφανοπούλου Αμαλία (μητέρα) 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΔΩ


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση