Δημ. Ενότητα Λασιώνος
  • Εγγραφή

Σας παρουσιάζω βίντεο, που περιέχουν πολλές εκατοντάδες φωτογραφίες από έργα που πραγματοποιούνται στο δήμο μας. Υπάρχουν εικόνες πριν και μετά την κατασκευή των έργων. Τα προβάλω μέσα από το You Tube  λόγω του μεγάλου όγκου του υλικού που συγκεντρώθηκε. Σημαντικό μέρος των φωτογραφιών είναι του μηχανικού Χρήστου Γιαννόπουλου.

Το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τους τελευταίους μήνες επισκέφτηκα όλα τα χωριά του Οροπεδίου Φολόης, σχεδόν όλα τα χωριά του Ερυμάνθου και αρκετά χωριά της Ηλείας. Το «εργοτάξιο» από έργα που υπήρχαν  σε κάθε χωριό και συνοικισμό του δήμου μας, δεν το παρατήρησα σε άλλο δήμο.

Ίσως να μην μου δοθεί άλλη ευκαιρία για να συγχαρώ όλους όσους δούλεψαν ώστε να μην σβήσει η ελπίδα για την επιβίωση των χωριών μας και εν όψει του Καποδίστρια ΙΙ ή όπως αλλιώς θα τον ονομάσουν, να καταλάβουμε όλοι ότι η δημιουργία ορεινού δήμου, θα πρέπει να είναι για μας μονόδρομος.

Από τα έργα εξαιρείται μόνο το τοπικό διαμέρισμα Αντρωνίου (Αντρώνι, Πανόπουλο, Σπαρτουλιά, Ζαχαρέικα, Κατσαρού) που θα σας τα παρουσιάσω στο άμεσο μέλλον. Εξάλλου όλοι μας θα θαυμάσουμε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στα χωριά μας, όταν τα επισκεφτούμε.

Κ. Παπαντωνόπουλος Δεκέμβρης 2009

 
   

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1135
Εμφανίσεις Άρθρων
22593828

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 790 επισκέπτες και κανένα μέλος

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα