Εκδηλώσεις
  • Εγγραφή

ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΡΩΝΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΕΣ 2011 ΣΤΟ ΑΝΤΡΩΝΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο13 Αυγούστου:2011

Πεζοπορία στο φαράγγι Αντρωνίου. Ώρα έναρξης 09:00πμ.

Μετά το πέρας θα ακολουθήσει βράβευση του Βασίλη και Βαγγέλη Ζήρου που οργάνωσαν το πρώτο πέρασμα στο φαράγγι, μαζί με τον πεζοπορικό σύλλογο Αμαλιάδας καθώς και τον ιδρυτή της ιστοσελίδας www.antroni.gr Κ. Παπαντωνόπουλου για την μεγάλη προσπάθεια του στην ανάδειξη του φαραγγιού αλλά και του τόπου μας γενικότερα. (Όποιος επιθυμεί μπορεί να γευματίσει στην ταβέρνα του Βάϊου με 10 ευρώ το άτομο.

Κυριακή 14 Αυγούστου:2011

α) Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων και νέων στο γήπεδο του χωριού. Ώρα έναρξης 06:30 μ.μ.

β) Προβολή στο "θεατράκι" του χωριού, δείγματος από το λεύκωμα που ετοιμάζει ο σύλλογος από παλιές φωτογραφίες και βίντεο. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των συγχωριανών μας για συγκέντρωση περισσότερου υλικού. Ώρα έναρξης προβολής 10:00μμ.

Τρίτη 16 Αυγούστου: 2011

α)Διαγωνισμός χαρτοπαιγνίου δηλωτής στην πλατεία του χωριού. Ώρα έναρξης 06:00 μ.μ. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ το άτομο. Έτσι το ζευγάρι που θα κερδίσει θα παραλάβει και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο.

Τετάρτη 17 Αυγούστου:2011

α) Εκ νέου προβολή δείγματος από το λεύκωμα που ετοιμάζει ο σύλλογος από παλιές φωτογραφίες και βίντεο στην πλατεία του χωριού πριν την έναρξης της εκδήλωσης.

β) Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη μουσική εκδήλωση όπου θα πάρει μέρος λαϊκή και δημοτική ορχήστρα υπό τον συγχωριανό μας Κώστα Παναγόπουλο.

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Στατιστικά Μετρητές

Χρήστες
247
Άρθρα
1103
Εμφανίσεις Άρθρων
20642422

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 391 επισκέπτες και κανένα μέλος

S5 Box

Login

Register

Δημοφιλή άρθρα