Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Σωτηρία Γ. Αβράμη (1970-2024) Σιμόπουλο

Έφυγε από κοντά μας, σήμερα Τετάρτη 10.04.2024, η Σωτηρία Αβράμη του Γεωργίου που γεννήθηκε πριν 54 χρόνια στην Αθήνα.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 12.04.2024 στις 16:00, στο Σιμόπουλο Ηλείας.

Στον πατέρα της Γιώργο, στον αδελφότης Στάθη και σε όλους τους συγγενείς της, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια!

Την Σωτηρία την γνωρίσαμε μέσα από τις επισκέψεις μας στην Αθήνα στο σπίτι της αλλά και στο Σιμόπουλο. Ήταν μια ευχάριστη και έξυπνη γυναίκα που με προθυμία και χαμόγελο μας φιλοξένησε.

Καλό σου ταξίδι Σωτηρία!

Ο πατέρας της Σωτηρίας, είναι ο κυρ Γιώργης Αβράμης που μετοίκησε (με τον πατέρα του Στάθη) από το Αντρώνι στο Σιμόπουλο όταν ήταν ακόμη δεκατεσσάρων ετών αλλά δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του, αντίθετα διατήρησε φιλικούς και κοινωνικούς δεσμούς με το χωριό μας. Γνωρίζει άριστα την ιστορία του Αντρωνίου και έχει συμβάλλει ουσιαστικά για την καταγραφή της που θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αντρωναίων» με σπουδαίο έργο, μαζί με τον Δημήτρη Χρυσανθόπουλο (Πρίμη), τον Νίκο Λαμπαδά, τον Θεοδωράκη Ζαχαρόπουλο, τον Θανάση Αβραμόπουλο του Αργύρη και άλλους…!


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates