Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Κωνσταντίνος Κ. Κότσαλης 1940-2024

Έφυγε από κοντά μας σήμερα Παρασκευή 8.03.2024, ο Κωνσταντίνος Κότσαλης (Κούλης) του +Κωνσταντίνου και της +Πολίτας που γεννήθηκε πριν 84 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 10.03 στις 13.00 στη γενέτειρά του.

Στα παιδιά του Νίκο, Σταύρο και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον φίλο Γεώργιο Μαρκόπουλο από την Γιάρμενα.

Ο Κώστας πήρε το όνομα του πατέρα του Κωνσταντίνου Κότσαλη (1911) που σκοτώθηκε στα Αλβανικό Μέτωπο, στο ύψωμα 717 Μοναστάρο- Μπέκου Ραπίτ ΝΔ Μπούμπεσι της Βορείου Ηπείρου στις 11.03.1941 σε ηλικία 30 ετών. Μητέρα του ήταν ή Πολίτα (30.12.1986, κόρη του Σίνου Χρύσανθου1881 Φακιώλη).

Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Αντρωνίου και ένα διάστημα στη Γιάρμενα. Στο γυμνάσιο πήγε στην Δίβρη και στις μεγάλες τάξεις στην Πάτρα. Τελείωσε τις σπουδές του στην Ακαδημία της Θεσσαλονίκης όπου ακολούθησε το επάγγελμα του δασκάλου. Υπηρέτησε σε διάφορα χωριά της Αχαΐας και της Ηλείας.

Παντρεύτηκε την Νίκη Τούμπλαρη (26.12.2021) από την Δίβρη και απέκτησαν τα παιδιά τους, τον Νίκο και τον Σταύρο.

Ως συνταξιούχος ο Δάσκαλος, πέρναγε τα καλοκαίρια στο χωριό και τους χειμώνες στην Πάτρα.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates