Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Σύλλογος Δουκιωτών - Εκδήλωση 13 Αυγούστου 2014

AFISA DOUKA 2014

Στις 13 Αυγούστου η φετινή εκδήλωση του συλλόγου Δουκιωτών

Ο σύλλογος Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο:
"Ζούμε με τη φύση - Ζούμε από τη φύση"
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:30 στην πλατεία του χωριού Δούκα με θέμα την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας και το πώς βασιζόμενοι σε αυτήν μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα από τη συντονίστρια της εκδήλωσης και μέλος του συλλόγου κα. Αποστολοπούλου Ουρανία και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από την πρόεδρο του συλλόγου κα. Κανελλοπούλου Γεωργία, καθώς και από τους επίσημους προσκεκλημένους.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Δουκιώτης κ. Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος θα παρουσιάσει μερικά σπάνια φυτά της περιοχής μας. Στη συνέχεια, ο καταγόμενος από τη Νεμούτα κ. Σιάκουλης Νικόλαος θα καταθέσει τις εμπειρίες του από την προσπάθειά του για την ανάδειξη των καταρρακτών της Νεμούτας. Τέλος, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο η ενασχόληση με τη φύση μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω, στα πλαίσια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Καταράκτες Νεμούτας
Καταράκτες Νεμούτας
Φυτά
Φυτά
Φυτά
Φυτά

Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates