Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Άγγελος Χ. Μπαντούνας 1956 – 2024

Έφυγε από κοντά μας σήμερα Κυριακή 21.01.2024, ο αγαπητός μας συμπατριώτης Άγγελος Μπαντούνας του Χρύσανθου (Τραυλοχρύσανθου) που γεννήθηκε πριν 68 χρόνια στο Αντρώνι.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22.01.2024 στις 10.00 στον Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Ομβρυά και η ταφή στον Άγιο Μηνά του Β΄ Κοιμητηρίου στην Λεύκα Πατρών.

Στην σύζυγό του Αναστασία. στα παιδιά του Νίκο, Βάσω, Άννα, Αθανάσιο, στα αδέλφια του Πολυξένη, Νικολή (Σαλέα), Θανάση, Αργύρη και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο Άγγελος εργαζόταν ως τραυματιοφορέας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και είχε εξυπηρετήσει αρκετούς συμπατριώτες μας.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates