Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Λεμονιά Κωστοπούλου 1934-2024 Σπαρτουλιά Αντρωνίου

Έφυγε από κοντά μας σήμερα Κυριακή 25.02.2024 η Λεμονιά Κωστοπούλου, σύζυγος Ιωάννη (Καλομοίρη) που γεννήθηκε πριν 90 χρόνια στο Αντρώνι.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα στις 13.00 στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο στην Σπαρτουλιά και η ταφή της στο κοιμητήριο Αντρωνίου.

Στον σύζυγό της Γιάννη, στα παιδιά της Γεώργιο, Καλομοίρα, Νικολίτσα και σε όλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας.

Η Λεμονιά ήταν δραστήρια, καλοσυνάτη και φιλόξενη γυναίκα. Ήταν η μικρότερη από τα πέντε παιδιά του Νικολάου (1889 -1958) και της Γιαννούλας Τούμπλαρη από το Αντρώνι. Το σπίτι τους ήταν εκεί που βρίσκεται σήμερα η πλατεία του χωριού.

Την σελίδα ενημέρωσε ο φίλος Γιώργος Μαρκόπουλος από τη Γιάρμενα.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates