Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

31χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του στο Κούμανι

Κούμανι: 32χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του Κούμανι: 31χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Σόκ έχει προκαλέσει από χθες το βράδυ, 2 Αυγούστου 2012, στην κοινωνία του χωριού Κούμανι Αρχ. Ολυμπίας η αυτοκτονία του 31 χρόνου συμπατριώτη μας Κώστα Καρκούλια του Αγγελή.

Από νωρίς το απόγευμα βρισκόταν σε καφενείο στο Κούμανι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο άτυχος νέος πήγε στο σπίτι των γονέων του στην περιοχή Μάρμαρα, κλείστηκε στο δωμάτιο και για προσωπικούς λόγους αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο. Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν η μητέρα του Αλεξάνδρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου κλιμάκιο έφτασε στο χωριό για αυτοψία και η σορός στη συνέχει μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο Κούμανι.

Στον πατέρα του Αγγελή, στην μητέρα του Αλεξάνδρα, στην αδελφή του Νίκη και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο άτυχος Κώστας ήταν εγγονός του Γιώργη Μπαντούνα (Κουτσογιώργη) από το συνοικισμό Σπαρτουλιά Αντρωνίου.

Μας ενημέρωσε ο φίλος της σελίδας Γιώργος Μαρκόπουλος από τη Γιάρμενα.


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates