Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

2022 Καλές γιορτές παρά τα ευτράπελα

Πέρασαν 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 (που γιορτάσαμε φέτος) και ο «ραγιαδισμός» στο χωριό μας καλά κρατεί.

Μας αξίζουν περισσότερα από όσο χρειαζόμαστε για να αντιληφθούμε ότι μοναδικός υπεύθυνος της ντροπής μας δεν είναι άλλος παρά ο ίδιος μας ο εαυτός (και για να σας προλάβω) μέρος του οποίου και πολύ περισσότερο καθρέφτης του, είναι οι εκλεγμένοι «κοτσαμπάσιδες»!

Για τον δήμο Ολυμπίας δεν τίθεται θέμα, είναι ανύπαρκτος. Μόνο για φωτογραφίσεις είναι και θα τους προτείναμε να βγάλουν και μια αναμνηστική εδώ στο χάλασμα.

Ο εντεταλμένος του παραπάνω δήμου, εξέθεσε ένα ολόκληρο χωριό σε κίνδυνο με απρόβλεπτες συνέπειες για τους κατοίκους εάν καταρρεύσει η οικία.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αντρωνίου (παρόλες τις προσδοκίες μας), «σφυρίζει αδιάφορα» αν και όπως φαίνεται, «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Ευχόμαστε να μην συμβεί κάποιο ατύχημα σε παιδιά ή μεγάλους όταν θα πέσει αυτό το τοιχίο (γιατί θα πέσει) και τότε οι υπεύθυνοι θα ψάχνουν τρύπες στα λαγούμια τους.

Καλές γιορτές συμπατριώτες και το 2022 να είναι καλύτερο και χωρίς παρόμοια περιστατικά.

Πηγή:www.antroni.gr

ΔΗΜΟΣΥΕΥΤΙΚΕ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates