Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Νίκος Θεοδωρόπουλος (1934-2024) Πανόπουλο

Έφυγε από κοντά μας την Δευτέρα 20.05.2024 ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (Σούτας) που γεννήθηκε πριν 90 χρόνια στην Βουλιαγμένη (Μπουρντάνου).

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Ναό της Ανάληψης του Σωτήρος στο Πανόπουλο.

Στην σύζυγό του Ευροσύνη στα παιδιά του Δημοσθένη, Θανάση, Κώστα, Ασημίνα, Πόπη και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

Ο αείμνηστος Νίκος παντρεύτηκε  το 1963 την Ευροσύνη, κόρη του Δημοσθένη Κανελλόπουλου από το Αντρώνι που διατηρούσε αρχοντικό στο Κατσαρού Αντρωνίου. Από το Κατσαρού παντρεύτηκε την Ασήμο Μπακάλη (του Κιάμου) και μετοίκησε στα Ντουκέικα, συνοικισμό δίπλα στα Κατσαντωνέικα στο Πανόπουλο. Ο Νίκος όμως έφτιαξε σπίτι στην αγορά στο Πανόπουλο που με την σύζυγό του απέκτησαν 7 παιδιά. Τον Δημοσθένη, τον Θανάση, τον Κώστα, την Ασημίνα, την Πόπη, τον Θοδωρή που έφυγε στις 26.02.2016, 44 ετών και την Θεοδώρα που έφυγε στις 6.11.2020, 50 ετών. 
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον φίλο Γίωργο Μαρκόπουλο από την Γιάρμενα!

 


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates