Δημήτρης Σικοτακόπουλος (1963-2015} Φολόη (Γιάρμενα)

Έφυγε από κοντά μας από καρδιακό επεισόδιο, το Σάββατο 3.10.2015, ο συνταξιούχος αστυνομικός, Σικοτακόπουλος Δημήτρης του Κωνσταντίνου (Σικοτάκιας) που γεννήθηκε πριν 52 χρόνια στη Γιάρμενα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 5.10.15 στη γενέτειρά του.
Στους γονείς του Κωνσταντίνο, Ευανθία, στη σύζυγό του Γωγώ, στις κόρες του Νικολία, Ευανθία, Στέλα και σε όλους τους συγγενείς του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
Ο Δημήτρης ήταν γνωστός σε όλη την Ηλεία αφού υπηρέτησε στη Δίβρη, στο Λάλα, στην Κυλλήνη, στα Ολύμπια, στο Πελόπιο και στη Ζαχάρω.
Για την ενημέρωση ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο Μαρκόπουλο.
Διαβάζουμε επίσης στο ilialive.gr:
Πρόωρα "έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος. Σε ηλικία 52 ετών ο συνταξιούχος αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, εξέπνευσε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Πύργου μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το μεσημέρι του Σαββάτου αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στο σπίτι του στην Αρχ. Ολυμπία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και την είσοδο του στο νοσοκομείο υπέστη διαδοχικά καρδιακά επεισόδια και κατέληξε περίπου στις εφτά το απόγευμα. Ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος με καταγωγή από τη Φολόη, ήταν πατέρας τριών κοριτσιών, εκ των οποίων οι δύο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο και η μικρότερη είναι μαθήτρια γυμνασίου. Ο Δημήτρης, υπήρξε ένας από τους πιο μάχιμους αστυνομικούς στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και παρέμεινε δραστήριος και μετά την συνταξιοδότησή του. Τελευταία είχε υπηρετήσει μεταξύ άλλων υπηρεσιών, ως διοικητής της ΟΠΚΕ Ηλείας, διοικητής στο Α.Τ. Κρεστένων αλλά και επικεφαλής στο Υπασπιστήριο της Α.Δ. Ηλείας. Δεν δίστασε ποτέ απέναντι στο έγκλημα έχοντας καταγράψει επιτυχίες από όποια θέση και αν υπηρετούσε. Εκείνο όμως που θα έχουν να θυμούνται πάντα οι συνάδελφοι και οι φίλοι του θα είναι το χαμόγελό του και ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του. Ο Δημήτρης Σικοτακόπουλος ή "Σικοτάκιας" όπως είχαν προσαρμόσει το επώνυμο του οι φίλοι του ως προσωνύμιο, υπήρξε υπόδειγμα αστυνομικού και οικογενειάρχη, σε κάθε περίπτωση μαχητή στη ζωή. Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση