Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Γεωργία Μπαντούνα - Ζαχαροπούλου 1925-2018

Έφυγε την Τετάρτη 10.01.2018 η Γεωργία Μπαντούνα, χήρα του Γεωργίου (Αλεξάκη), κόρη του Νικόλα Ζαχαρόπουλου που γεννήθηκε πριν 93 χρόνια στα Ζαχαραίικα της κοινότητας Αντρωνίου.
Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 12.01.2018 στις 12.00.
Στα παιδιά της Μηλιά, Θεώνη, Αλέξη, Λούη στις αδελφές της Φωτούλα, Θεοδώρα, Ντίνα, Χαρίκλεια, Ελευθερία και σε όλους τους συγγενείς της εκφράζουμε τα συλλυπητήριάμας.

Ήταν το δεύτερο παιδί από τα οκτώ της Θεώνης και του Νικόλα (Ζαχαριά) Ζαχαρόπουλου.
Τα αγόρια, ο Κώστας και ο Θοδωράκης μας άφησαν νωρίς.
Η θειά Γιωργία ήταν μια φιλόξενη και καλοσυνάτη γυναίκα που μας υποδεχόταν πάντα με το "γλυκό" της χαμόγελο, να μας φιλέψει και κάποιες φορές να μας ταΐσει κιόλας.
Με το σπίτι του Αλεξάκη μας συνέδεε μια βαθιά οικογενειακή φιλία, μιά αμοιβαία συμπάθεια αλλά και συγγένεια από τη θειά Φωτούλα.
Από τσορομπίλια αλλά και στα χρόνια της εφηβείας μας που ζούσε ακόμη ο μπάρμπα Γιώργης αλλά και ύστερα όταν την βλέπαμε αγνάντιο, να κάθεται στο προσήλιο, στο σπίτι δίπλα στο στανοτόπι της, στρίβαμε και μας δεχόταν με τη ζεστή της αγκαλιά.
Καλό σου ταξίδι θειά Γιωργία!


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates