Ο Ωλονός συγχαίρει τη δημ. αρχή του δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής

Kληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης ο «ΩΛΟΝΟΣ»

Έδρα: Λαμπεία Hλείας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O "Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου–Φολόης" ο «ΩΛΟΝΟΣ», μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του διευρυμένου δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας, δια μέσου της ιστοσελίδας antroni.gr, συγχαίρει τον δήμαρχο κ. Ευθύμιο Κοτζιά, τους δημοτικούς συμβούλους και τα κοινοτικά συμβούλια και τους εύχεται προκοπή και καλή θητεία.

 

Ο Σύλλογος αποβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την δημοτική αρχή, όσον αφορά τα πολιτιστικά ζητήματα, του νέου Καλλικρατικού δήμου, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που διανύει ο τόπος μας, ευχόμαστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και ν' ανταποκριθείτε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύλλογος θα παρευρίσκεται στο πλευρό σας καθ' όλη την διάρκεια της θητείας σας, προσφέροντας την αμέριστη βοήθειά του.

                                 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                ΤΑ ΜΕΛΗ


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση