Η φωνή των Ηλείων στην Αθήνα

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα

Πριν από τρία χρόνια δημιουργήθηκε ο σύλλογος Ηλείων Ιλίου "Η Αρχαία Ολυμπία" από τους συμπατριώτες μας που κατοικούν στο Ίλιο Αττικής. Αν και νεοσύστατος έχει ήδη επιτελέσει αξιοζήλευτο έργο, επιδεικνύοντας από τα πρώτα του βήματα την πρόθεση να πρωτοστατήσει σε δραστηριότητες που θα αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Η δημιουργία της εφημερίδας «Η φωνή των Ηλείων του δήμου Ιλίου» που διανέμεται δωρεάν σ' όλα τα μέλη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τη θεματολογία της εφημερίδας απασχολούν οι δραστηριότητες του συλλόγου, διάφορα ιστορικά και λαογραφικά θέματα αλλά και πολιτιστικά θέματα που αναφέρονται στον τόπο μας.

Με πίστη στην παράδοση, οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν και στη σύσταση χορευτικής ομάδας. Στις τάξεις της λειτουργούν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών όλων των ηλικιών. Στο χορευτικό του συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και συμπατριώτες μας από άλλες περιοχές της Αθήνας.

Σήμερα, ο ιδιαίτερα δραστήριος αυτός σύλλογος επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο διαδίκτυο. Μας παρουσιάζει με υπερηφάνεια την καλαίσθητη ιστοσελίδα του στη διεύθυνση http://www.ilioi-iliou.gr. H σελίδα παρέχει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες του συλλόγου ενώ φιλοδοξία της είναι να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας μεταξύ των πατριωτών μας.

Ευχόμαστε το παράδειγμα των συμπατριωτών μας Ηλείων που διαμένουν στο δήμου Ιλίου να βρει μιμητές και σε άλλες περιοχές.

 

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία να μεταφερθείτε στην εφημερίδα

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις του συλλόγου

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις του συλλόγου

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία να μεταφερθείτε στην εφημερίδα

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις του συλλόγου


Εκτύπωση   Email

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση