Σύντομα Νέα

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ              Αθήνα 29.06.2021

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ           Αρ. Πρωτ.: 128

ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ - ΦΟΛΟΗΣ O «ΩΛΟΝΟΣ»               

Πολεμιστών 6Α 16452                                                  

Αργυρούπολη Αθήνα                                                    

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Η εταιρεία ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ Α.Ε. απέσυρε τον φάκελό της με τον οποίο ζητούσε έγκριση για να κατασκευάσει Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο στον Ερύμανθο. Στην αιτιολογία απόσυρσης η εταιρεία αναφέρει: «.. λόγω της αναγκαιότητας προσθήκης στοιχείων και μελετών που αφορούν το συγκεκριμένο έργο. Ο φάκελος θα επανυποβληθεί πλήρως συμπληρωμένος» !!!

Η ΒΑΣΕΡΚΡΑΦΤ Α.Ε. τόσους μήνες υποστήριζε την δήθεν άριστη ποιότητα των στοιχείων και των μελετών που είχε καταθέσει για το έργο. Τώρα, ακυρώνει τον εαυτό της. Ο λόγος είναι προφανής, απέσυρε τελευταία στιγμή το φάκελό της για να μην λάβει αρνητική απόφαση από την αδειοδοτούσα Αρχή.

«Άρτζι μπούρτζι...» ο δήμος στην γιορτή του Γιαννιά

Για την ιστορία, την εκδήλωση που έγινε στις 13.05.2021 στην Σπαρτουλιά, την ξεκίνησε ο Δεσπότης και ο Δήμος ακολούθησε - σύρθηκε με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα αφού για εμάς, έγινε εσκεμμένα από τον «δικό μας» εντεταλμένο (ως εκδίκηση στον καταγγελτικό «Ωλονό») ή αλλιώς δεν θα γνώριζε «πούθε παν τα τέσσερα», (προσφωνήσεις, στεφάνια, προσκλήσεις, κλπ.)

Εξηγούμεθα:

Απ’ ότι γνωρίζουμε από την Ηλειακή Πρωτοχρονιά ’21, που έχει δημοσιευθεί το πρόγραμμα δράσεων της Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης και όπως είχαμε συζητήσει με τον συνοδοιπόρο μας στα ιστορικά και λαογραφικά και νυν αντιπρόεδρο του Ωλονού Ηλία Τουτούνη, πριν ένα χρόνο περίπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Γερμανός ήλθε σε επαφή με τον Ηλία Τουτούνη και συζήτησαν για τους εορτασμούς εν όψει των εορτασμών των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Πρότεινε στον Ηλία να είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Μάχης Κατσαρού Αντρωνίου και για τον θάνατο του οπλαρχηγού Γιώργη Γιαννιά.

Κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης απ’ ότι μας μετέφεραν, κεντρικό ρόλο είχε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

2021 ευχές από το antroni.gr

Το www.antroni.gr σας εύχεται χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του νέου χρόνου.

Ανασκόπηση τίτλων της σελίδας antroni gr 2020

Βίντεο του Κώστα Ζήρου (εγγονού του αείμνηστου μπάρμπα Πλίθα).

μας ψεκάζουν...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ξέρεις κάποιος να μας πληροφορήσει αν έχουμε κρούσμα κορωνοϊού στα χωριά μας;

Αλλιώς…, τι νόημα έχει ο ψεκασμός του Δήμου Ολυμπίας;

Αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους, δεν τρώνε το κουτόχορτο που πάτε να τους ταΐσετε.

Διαβάζουμε στην νεοσύστατη σελίδα στο fb «Σπαρτουλιά, Δήμος Αρχ. Ολυμπίας» από όπου αντλήσαμε και την φωτογραφία:

«Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λασιώνος, από την πολιτική προστασία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, υπό τον καθ ύλην υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Vasilis Arvanitis και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.»

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Free Joomla! templates by Engine Templates