Καλώς ορίσατε στην αρχαιότερη ιστοσελίδα της Ηλείας, στο Αντρώνι και στην Ορεινή Ηλεία.

Είναι οι κατάφυτες διαδρομές μέσα στις βελανιδιές και στα πλατάνια στο κέντρο της Κάπελης με τις απόκρημνες πλαγιές, τα σκιερά φαράγγια με τις πολλές σπηλιές, τους καταρράκτες, τους νερόμυλους και τις νεροτριβές, με τις δροσερές πηγές και τα καθαρά ποτάμια... Με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα νόστιμα φαγητά και το καλό κρασί, τα αρχοντικά γλέντια και τους φιλόξενους κατοίκους.

Αρχαιρεσίες στο Δούκα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΟΥΚΙΩΤΩΝ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου Απανταχού Δουκιωτών «Ο Άγιος Νικόλαος» , οι οποίες για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου διεξήχθησαν στο Δούκα και χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

Στις εκλογές δεν ήταν υποψήφιοι και συνεπώς δεν θα είναι μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου ο κ. Παπαδόπουλος Νίκος, ο κ. Πατέλης Δημήτρης και η κ. Χατζοπούλου Γιάννα οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν ενεργά μέλη του συλλόγου. Ωστόσο, η διάθεση για προσφορά των νέων προσώπων που εξελέγησαν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη του συλλόγου.

Παρακάτω ακολουθούν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζί με τις ψήφους που έλαβαν:

Αλιαπούλιος Αθανάσιος (31), Αποστολοπούλου Ουρανία (46), Γερασιμοπούλου Κωνσταντίνα (50), Γιαννόπουλος Αριστείδης (52), Δημακόπουλος Νικόλαος (45), Δούρου Ιωάννα (34), Κανελλοπούλου Γεωργία (58), Μιχόπουλος Νικόλαος (56), Παπακωνσταντίνου Ανδρέας (55).


Εκτύπωση   Email

Κεντρική Σελίδα

Ο Τόπος μας

Παράδοση

Πολυμέσα

Ιστορία

Αναδημοσιεύσεις

Free Joomla! templates by Engine Templates